Welkom

Welkom op de webstie van Fitnessclub Buurse

Fitness Club Buurse is sinds juli 2009 geopend en wordt gerund door Jeroen Busch.
Jeroen is een allround instructeur die al vele jaren werkzaam is in de fitness wereld.
Ervaring in groepslessen, fitness, personal training, voeding en revalidatie trainingen.

Inmiddels zijn er al vele mensen, van jong tot oud, actief aan het sporten bij Fitness Club Buurse.
Er zijn mensen die ‘s ochtends mee doen met de circuittraining. Dit is een training in een groep waar alle spiergroepen in circuitvorm worden getraind. De gewichten zijn altijd licht in een circuit. Je traint 1 minuut lang op een fitnessapparaat en wisselt door naar de volgende. In het circuit zitten ook cardio apparaten(loopband, crosstrainer, fiets, roeiapparaat en powerplate) en elke 4 weken andere coordinatie/kracht/behendigheidsoefeningen. Afsluitend worden er buikspieroefeningen getraind en stretch/ontspanningsoefeningen gedaan op rustgevende muziek. Al met al duurt deze training 60 minuten. Dus een hele goede, leuke en gezellige training.

Als er geen circuittraining wordt gegeven is er kans om individueel te gaan trainen. Deze training is altijd onder begeleiding. Je kunt een programma volgen om je conditie te verbeteren, spieren sterker te maken, blessures of klachten te trainen, of om af te vallen. Als je wat kilootjes wilt kwijt raken kun je de fitness gaan combineren met een goed en gezond voedingsprogramma om af te vallen. Je krijgt dan een voedingprogramma voor 5 weken. In combinatie met het sporten kan je per week gemiddeld een 0.5- 1.5 kilo per week afvallen. Dit gaan we dan ook elke week bekijken en houden de vorderingen bij. Dit voedingsprogramma zit bij de contributie in!!

Ook kan er op een powerplate getraind worden. Dit is een erg effectieve en veilige manier van trainen. Wordt gebruikt voor spierversterkende oefeningen, om blessures te verbeteren en om massage – en rekoefeningen te doen.

De fitness training is een individuele training. Het programma wordt opmaat gemaakt afhankelijk van klachten en wensen van de sporter. Vorderingen worden bijgehouden en er is altijd de persoonlijke begeleiding van Jeroen.

Elke avond om 19.00 uur wordt er een buikspierkwartiertje gegeven en er is op woensdagmorgen een buik en onderrugtraining.

Daarnaast geeft Fitness Club Buurse groepslessen. Voor het aanbod van deze lesuren kijk op de website.

Graag tot ziens bij Fitness Club Buurse!!

Fitness Club Buurse

Goede begeleiding
Kwaliteit
Resultaat
Plezier
Gezelligheid
Gratis voedingsprogramma 5 weken
Betaalbare contributie